Kehilangan abah dan nenek rent4p jiwa Adira, Semoga Adira Tabah

Adira diduga lagi… 5 hari bapanya pergi, nenek pula dijemput ilahi..

Macam-macam adira lalui…moga terus diberi kekuatan untuk menghadapinya 🙏🏻

Bert!mpa-t!mpa uj!an Allah buat penyanyi Adira Suhaimi apabila hari ini menerima khabar duk4 pem3rgian neneknya selepas baru sahaja kehilangan bapa tersayang beberapa hari yang lalu. Walaupun agak terkejut dengan berita s3dih itu, Adira yang pulang ke Sabah bagi memberi penghormatan terakhir untuk neneknya bagaimanapun reda dengan ketentuan t4kdir.

Menerusi Instagram, Adira berkongsi perasaan s3dih kehilangan dua insan tersayang dalam hidupnya dan memohon diberi kekuatan untuk menghadapi dug44an tersebut.

“Allahuakbar….lepas satu-satu dug4an yang ku terima…belum pun hilang kes3dihan kehil4ngan abah tersayang…datang lagi dug4an bila mendapat khabar nenek telah kembali ke rahm4tullah sebentar tadi.

“Ya Allah berikanlah aku kekuatan untuk menghadapi dug44nMu ini,” luah Adira h!ba dengan pem3rgian insan-insan penting dalam hidupnya.

Terdahulu, bapa Adira, Suhaimi Rajiman, 57, men!ngg4l dun!a pada 21 Mac lalu akib4t keg4g4lan beberapa organ dalaman di Hspital Sultanah Aminah, Johor Bahru.

J3n4zah kemudian dibawa pulang dan dik3bum!kan di kampung halaman di Kundasang, Sabah.

T4kziah buat Adira dan seluruh keluarga. Semoga ruh arwah bapa dan nenek dicvcvri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan mereka yang beriman. Al-Fatihah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

apa boleh buat la admin balik sendiri dah biasa .. kita tgh bersedih org tu tgh happy … dapat pula berita .. bawa anak xtaw g mana tanpa kebenaran , tu yg tergesa balik .. #Repost @adirafansclub with @make_repost ・・・ Begitu tabah dan kuat insan yg bernama @adira.suhaimi di saat balik kg sendirian ketika memberi penghormatan terakhir buat abah tercinta ada saja dugaan yg berlaku di Kl .. bila anak tersayang di bawa entah kemana tanpa pengetahuannya….org di luar sana tidak tau apa yg berlaku sebenarnya… dugaan demi dugaan harus di tempuhi wanita yg sgt kuat ini….rindu dan risau hilang bila ank2 tersayang menjemput kepulangan Mami nya di airport..Menitis airmata Min bila tgk situasi yg berlaku di airport tempoh hari….buat @adira.suhaimi semoga tabah dan kuat menjalani kehidupan hari2 yg mendatang…Min tau @adira.suhaimi seorang wanita yg kental 💪💪 Kami AFC sayang dan sentiasa menyokong dr belakang❤️❤️💋 #supportsampaibilabila #sayangselalu #mamipower #adirasuhaimi

A post shared by adira.suhaimi (@adira.suhaimi) on

Ku kirimkan doa buat Abah tersayang semoga tenang d alam syurga… #gonnamissyou #Tiadasiapayangbolehgantitempatabah #sayangAbah #sampaibilabila

A post shared by adira.suhaimi (@adira.suhaimi) on Mar 23, 2019 at 3:24am PDT

Sumber: MHETV via Mstar

Dah baca habis? Jom like page Soya Lemon Viral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*