Anak Men1ngg4l Selepas Demam On Off Selama Seminggu, Luahan Ibu Ini Meruntun Jiwa Kita

Doc cuma cakap biasalah budak akan mengadu sakit & budak tk reti apa tu sakit.. mama pun ye kan jelah sbb doc dah ckp mcm tu .. mama mntk warded pun doc tknk.. keadaan itu berterusan menyebabkan anak tiba-tiba sawan. Apabila diperiksa betul, rupa-rupanya anak ada..

Hati ibu mana tidak sedih kehilangan anak yang dikandung 9 bulan dan diberi kasih sayang sepenuhnya. Pada awalnya, anak wanita ini mengalami demam panas biasa sehinggalah satu hari disahkan mengalami jangkitan paru-paru. Apa yang lebih menyedihkan, keadaan itu berterusan menyebabkan anak tiba-tiba sawan. Apabila diperiksa betul, rupa-rupanya anak ada ketumbuhan.

14/01/2019 โ€“ Isnin : Disini bermula nya anak syurga mama sakit .. ayah(tok ayah) call mama ckp arra muntah2 smpai lembik dah .. mama terus el balik rmh bawak arra pergi klinik .. smpai kedai tokpa yaa dah start hyper balik tk mcm demam .. tp badan yaa panas ! Pergi klinik area im8 doc cek suhu badan yaa tk demam pun . Mama pelik tp dah bila doc ckp anak mama tk demam , mama pun okay je .. doc just bg vitamin .. ubat demam ke apa ke tk bg .. haih ..
โ€‹
15/01/2019 -Selasa: Dah start lemah tp anak mama tetap kuat kan diri yaa untuk tgk lg wajah2 yg arra syg ..
โ€‹
16/01/2019 -Rabu: Mama bawak pergi klinik pakar kanak2 dkt jalan beserah .. better sikit lah dari im8 .. dpt detect yaa kena jangkitan dkt paru .. so doc bg ubat semua mama pun okay lah dah thu yaa sakit mcm tu & doc dah bg ubat dgn harapan lps tu anak mama sihat ..

17/01/2019-Khamis : Demam arra on off..

18/01/2019-Jumaat : Still lg on off .. time ni yaa dah tkde selera nak makan nk minum .. mcm2 mama buat tp boleh nak bg ada selera .. lps minum susu mesti yaa muntah ..

19/01/2019 until 23/01/2019:Yaa dah okay tp tetap on off demam nya .. muntah mmg kerap .. apa yg anak mama makan semua keluar balik .. tp dia ada tenaga nak gembira kami semua ๐Ÿ˜ญ
โ€‹
24/06 until 01/02/2019:Anak mama still on off .. sekejap ada tenaga sekejap muntah .. sekejap demam mmg on off .. pergi klinik cek darah semua okay tp doc tk dpt detect sakit yaa ๐Ÿ˜“ mntk klinik buat surat refer ke hospital ..
โ€‹
02/02/2019 โ€“ Sabtu :Mama bawak yaa pergi kmc sbb arra tk baik2 lagi dari awal .. pergi kmc mama cek semua doc ckp benda sama jangkitan kuman dalam paru2 & mama tnya kenapa dia slalu ckp sakit dkt blkg kepala dia ?

Doc cuma cakap biasalah budak akan mengadu sakit & budak tk reti apa tu sakitโ˜น๏ธ mama pun ye kan jelah sbb doc dah ckp mcm tu .. mama mntk warded pun doc tknk .. sian anak mama ๐Ÿ˜“ kalau lah masa tu mama thu awak ada sakit tumor mama dah pergi awal2 ..
โ€‹
08/02/2019 -Jumaat :Mama tak puas hati ajak papa pergi uia untuk warded yaa .. dgn niat mama nk masuk antibiotik & masuk air dalam bdn arra .. yaa masa tu peluk tokma & mak erat nya mcm tk nak lepas mungkin anak mama dah thu masa nya akan smpai โ˜น๏ธpatut lah arra tknk mamapapa .. papa terpaksa tinggal yaa sbb papa ada catering masa tu ..

09/02/2019 (3.00am):Mama pun dah kena warded ada katil semua tu .. Yaa mengadu sakit tgn sbb cucuk tu mama pun usap2 tgn yaa .. mama peluk yaa and kali terakhir yaa panggil mama dgn raut wajah yaa yg buat mama menyesal tk thu kenapa mama tk dpt thu yaa dah lama sakit ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ mama dodoi ya smpai yaa tido .. pagi lepas subuh doc pun dtg untuk check yaa .. time ni yaa okay lg !!

Tetiba yaa sawan & terus flat .. ya allah masa ni kan mama rasa nk tukar ye diri yaa tu dkt mama .. seksanya anak mama bersirat wayar .. kena cucuk sana sini ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ doc bg pernafasan pun yaa tk sdr dah .. hmmm .. pukul 12tghri baru yaa buat ct scan semua .. settle semua ct scan yaa doc ckp yaa tkde apa apa .. yaa okay .. cuma yaa tk sdr tu sbb kesan sawan tu .. yaa pun kena transfer dkt htaa .. dkt htaa yaa dah kritikal allahu syg ..

seksanya kamu wahai bidadari syurga ku ๐Ÿ˜ญ .. di htaa lah kami semua dpt thu yaa ada tumor bygkan betapa sakitnya anak mama ๐Ÿ˜ญ .. doc kata nk buat operation dkt yaa .. tp doc dah bgthu yg kalau operation pun yaa tetap akan pergi ..mama redha ..dari pagi tu smpai lah kemalam mama tunggu yaa sedar .. tkde pun yaa .. yaa tido je .. sedih hati mama tgk yaa dkt picu tu .. hm ..

sebelah katil yaa tu pun ada mcm yaa .. ya allah seksanya anak kecil tu .. mama tk jauh pun dgn yaa mama duduk dkt yaa .. tk pernah jauh dgn yaa !! Pukul 11 doc panggil suruh mama papa naik picu sbb yaaa dah nazak .. ya allah lg naik gila mama .. dlm hati mntk2 ada keajaiban dkt yaa .. tp allah lebih syg bidadari syurga ni ..pukul 11.20 yaa hembus nafas terakhir yaa atas dakapan mama ๐Ÿ˜ญ mama bersyukur yaa hembus nafas terakhir yaa atas mama๐Ÿ˜ญ

Dah baca habis? Jom like page Soya Lemon Viral
โ€‹
#rinduanaksyurgaku #alfatihah #07/06/2017 09/02/2019 #claranuradrianadahlia. Sumber fb Sumber : Asyiqin Aizam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*