Kerap S4kit Tapak Kaki Dan Rasa Menyucvk Bila Pijak Lantai Sejuk, Ikuti Pervbatan lslam Ini

Tahukah anda bila anda bangun dari tidur bila di pijak kaki pada lantai yang sejuk jika anda terasa menyvcuk2 di tapak kaki itu maknanya dalam badan anda banyak angin. Angin dalam badan anda itu angin tidak elok.

Sesiapa yang mengalami masalah tersebut, kerap s4kit kepala, s4kit belakang, s4kit belikat, lenguh tengkuk, kerap sendawa, kerap kembung perut.. Jika angin tak di buang dalam badan boleh mengakibatkan bisa seluruh sendi badan. Ada Masa jadi susah tidur malam.

Sebelum ini Saya Ada share Rendam kaki dalam ais.Sy share semula agar bermafaat pada mereka yang memerlukan..

Tahukah anda amalan rendam kaki dgn Air yg di campur dgn sedikit ais dapat melegakan ketegangan otot dan dapat mengelakkan Dari Ganggguan J1n.

Terapi rendam kaki dgn air yg dicampur sedikit ais bagi orang yangg sukar tidur malam baik jika di amalkan.. Bagi masalah s4kit kepala, Bisa s4kit badan, elok amalkan rendam kaki dgn air yg dicampur ais ini.

Sekiranya anda ada ganggguan j!n yang Kr0nik anda pasti s4kit seperti menyucuk2 di kaki yg di rendam..Itu tanda yg tubuh kita ada gangguan m@khluk halus..Sekiranya di amalkan inshaaAllah izin Allah j!n akan terhindar dari tubuh anda..

Lagi baik jika di campurkan dgn daun bidara limau dan garam bukit dalam air berais itu.. Kesannya amat baik dalam tubuh badan kita.. Cuba la .. Saya setiap hari setiap pagi dan sebelum tidur pasti akan rendam..

Amalkan sebelum rendam kaki baca

#Al_Fatihah7x
#Al_Ikhlas7x
#Dan_selawat7x

Cuba la kesannya amat memberangsangakan.. InshaaAllah Izin Allah kaki badan akan rasa ringan.

Kesan Gangguan makhluk halus..

=Kaki Rasa Pijau bila di rendam kaki dalam Ais

=Lenguh kebas pada kaki

=Skit mencucuk di kaki

Sekiranya anda ada kesan ini nasihat saya dapatkan rawatan islam berhampiran …

Harus di ingat ini adalah salah satu alternatif dalam rawatan islam sebagai salah satu ikhtiar untuk merawat pesakit..inshaaAllah izin Allah sakit anda akan sembuh.Semua atas izin Allah..

Baik Juga anda amalkan Mandi Ais seperti yang Saya sendiri share artikel sebelum ini.. Siapa yang Tak tahan mandi ais boleh la cara di atas.. Moga bermanfaat pada mereka yang memerlukan. InshaaAllah Aamiin.

Sumber : Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*