“Ini Je Yg Arw4h Tggal Untk Kita, Kita Jaga Nama B0cey Ni Ye Achey”- Fad

Siapa tidak kenal dengan nama hebat Bocey kumpulan pelawak Tanah air yang sangat popular selepas bergabung. Sebelum ini Arw4h Abam dan Fad bergabung di dalam Bocik. Kemudian pertemuan dengan Achey di pertandingan bintang mencari bintang telah menyatukan mereka di dalam satu kumpulan Bocey. Gabungan 3 pelawak hebat Arw4h Abam Fad dan Achey di dalam Bocey telah menaikkan lagi nama mereka di dalam dunia pelawak.

Rata rata peminat sangat suka dengan gabungan mereka, mana taknya selalu nampak serasi bertiga di dalam show mahupun di luar. Hubungan rapat bagaikan saudara kandung sendiri ini telah membuatkan mereka tetap teguh bersama dari dulu sehinggalah sekarang di dalam Bocey.

Semalam apabila di gmparkan dengan pemergian arw4h Abam sudah pasti Fad dan Achey antara rakan artis yang paling terkilan dan merasa kehilangan bukan sahaja seorang kawan tetapi seorang teman sejati. Ramai juga yang tertanya tanya tentang masa depan Bocey setelah pemergiaan Abam. Ini jawapan Fad dan harapannya kepada Bocey.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hanya tinggal 2😔😔 @acheykintangkintung

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

Ternyata mereka akan perjuangkan Bocey kerana kata Fad ini lah satu satunya peninggalan dan usaha keras dari Arw4h juga. Jika dulu kita mengenali Bocey bertiga bersama lawak comel Abam tetapi selepas ini Bocey hanya berdua. Ramai juga terkesan dengan kehilangan seorang pelawak hebat kumpulan Bocey.

Rata rata peminat menginginkan nama Bocey terus di dalam industri pelawak tanah air dan ramai yang mendoakan agar Fad dan Achey kuat selepas ini memperjuangkan Bocey tanpa Abam.

Ramai yang sayangkan Bocey, sayang jika mereka tidak teruskan. Nama bocey sudah familiar di dalam hati peminat termasuklah bakat mereka yang masing masing mempunyai keunikan tersendiri turut membuatkan Bocey adalah satu group pelawak yang paling di sukai rakyat Malaysia.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dia suka naruto … .. .. Kau boleh jadi naruto .. hilang… tapi sory bam ni #bocey laa.. hilang la cmne punn kau tetap ada je dgn #bocey .. .. #kitabaikramaisayang #bocey

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Sumber : Ig Fad dan Achey, informasiviral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*