Baru Berusia 50 Hari, Anak Yatt Hamzah TerIepas J4tuh Ke L4ntai

Pelakon Yatt Hamzah berdepan det1k cem4s apabila b4yinya berusia 50 hari terlepas j4tuh ke lantai dari dukungan anak sulungnya. Menurut Yatt, anak keempatnya itu dalam keadaan stab1l namun masih perlvk4n pemantauan.

“Dia ada bengk4k sedikit di kepala tetapi t1dak boleh x-r@y sebab masih terlalu kecil. Ub4t pun tak boleh bagi. D0ktor kata macam stabil setakat ini. Bagaimanapun, masih perluk4n pemantauan dalam tempoh 24 jam.

“Kalau munt4h berterusan kena bawa semula ke h0sp1tal,” katanya kepada Harian Metro.

Yatt berkata ketika ins1den itu berlaku, dia sedang menguruskan anak ketiganya dan b4yinya itu bersama kakak-kakaknya yang lain. Ujarnya, apabila b4yinya men4ngis, anak sulungnya mendukungnya namun terlep4s dan j4tuh.

“Saya dalam bilik sedang uruskan dan mandikan anak ketiga. Manakala b4yi dengan kakak-kakak yang lain berada di ruang tamu.

“Apabila Hawa n4ngis, anak sulung saya mendukungnya seperti biasa. Mal4ngnya dia terlep4s dan j4tuh,” katanya.

Dalam pada itu menerusi Instagram, Yatt meminta peminatnya mendoakan agar keadaan anak kecilnya itu baik-baik sahaja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Skrg nak terus ke hospital. Tolong doakan #SuciHawaZulaikha Bonda mohon sgt.. 🤲😢 . . #lahawlawalakuwwataillabillah #rabbiyassirwalatuassir #hasbunallahwanikmalwakil #SuciHawaZulaikha #babyHawa #Hawa1month21days #Hawasebulan21hari #Yattmengayat #fromtheheartofamujahidah #darihatiseorangmujahidah #Allah #theSucis

A post shared by Yatt Hamzah (@yatthamzah_suci) on

Didoakan moga baby yatt hamzah baik-baik sahaja dan tiada keced3raan yang ser1us

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah Alhamdulillah mengambil keberkatan Jumaat Sayyidul Ayyam, Bonda tunjukkan wajah baby #SuciHawaZulaikha yg kini berusia 1 bulan 22 hari dengan berat 5 kg.❤ . Juga pd kesempatan ini, Bonda dan seluruh ahli keluarga nak ucapkan terima kasih tak terhingga di atas doa ikhlas dr semua buat Puteri Bongsu Hawa ini berikutan insiden dia jatuh semalam. Hanya Allah yg mampu membalasnya..🤗🤲 . Baby Hawa setakat ini dlm keadaan stabil. Doktor dah periksa tubuh si kecil ini dan hanya ada sedikit lebam selepas jatuh setinggi 1 meter ke atas lantai. Terima kasih Allah yg menghantarkan MalaikatNYA utk melindungi si kecil ini. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Cuma Bonda masih kena pantau keadaan baby Hawa jika dia muntah2 yg serious dan berterusan, Bonda akan kejarkan Hawa semula ke hospital. . Mohon doa di Penghulu Hari yg Mulia ini agar tiada kecederaan dalaman yg serius. Krn baby Hawa msh terlalu kecil, X-ray dan ubat2an tidak sesuai baginya. Maka tiada apa yg boleh dilakukan semalam di hospital melainkan Doa dan pemantauan rapi oleh Bonda. . Nak tgk wajah terkini baby Hawa pagi tadi masa dia baru bangun tidur, boleh swipe left ke gambar no 3-7. Semoga #SuciHawaZulaikha membesar dg sihat dan jadi anak yg Solehah sama juga buat kakak2nya #theSucis yg lain.. Aameen ya Jabbar.. 🤲❤ Please be strong my lil Angel #SuciHawaZulaikha 💪🤗❤ . Bonda MOHON SGT2 mana2 yg nak PUJI BABY HAWA, DAHULUI DGN MEMUJI ALLAH… MASHAALLAH.. SUBHANALLAH.. TOLONG YA..🙏🙏🙏 . . #babyHawa #Hawa #anakBondaYatt #yattmengayat #darihatiseorangmujahidah #fromtheheartofamujahidah #bondaYHshare #Alhamdulillah #Hawa1bulan22hari #baby #lilmujahidah #lilsuci #Suci Blanket cum Swaddle by @anggerikbaby Baby Mattress by @babysnuggler

A post shared by Yatt Hamzah (@yatthamzah_suci) on

Sumber : Hari4n Metro/ ig yatt yamzah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*